KARRIÄR

Vår ambition är att ständigt utveckla verksamheten genom att anställa nya duktiga medarbetare.
Vi vill därför gärna komma i kontakt med kompetenta och engagerade jurister för vår löpande rekryteringsprocess.
Vi ser fram emot Din intresseanmälan till info@ghclaw.se.

__________________________________________________________________________

Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrå söker biträdande jurister

Om oss

Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrås verksamhet är inriktad på svensk och internationell affärsjuridik, tvistelösning, konkursförvaltning och företagsrekonstruktioner samt privat förmögenhetsjuridik (private wealth services), läs gärna vidare på www.ghclaw.se. Vi är c a 20 medarbetare och har nyligen flyttat in i nya lokaler vid Nybrokajen, Hovslagargatan 5B, Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker med snarast möjliga tillträde två biträdande jurister. Till den ena tjänsten söker vi dig som är nyutexaminerad eller har arbetat i något år som jurist. Till den andra tjänsten ser vi gärna att du är tingsmeriterad och/eller har arbetat i minst ett par år som jurist. Viktiga personliga egenskaper är en god analytisk förmåga, noggrannhet, ansvarstagande samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Vi värdesätter en stark servicekänsla och en bra social förmåga. Du kommer inledningsvis ges möjlighet att arbeta brett inom advokatbyråns samtliga verksamhetsområden för att efterhand fokusera på vissa områden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV till liselotte.axelsson@ghclaw.se. Vi kallar till intervjuer löpande så ansökningar bör skickas in snarast möjligt, dock senast den 3 maj, 2019. Om du har frågor om tjänsterna, tveka inte att kontakta advokat Liselotte Axelsson i första hand per mail.